Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулась година пам'яті "Герої не вмирають" [20 лютого 2018  14:20]



20 лютого у великій залі міської ради зібралося чимало людей для того, щоб вшанувати подвиг Героїв Небесної Сотні – учасників Революції гідності.

На заході були присутні міський голова Вадим Лях, заступник міського голови Юрій Підлісний, працівники міської ради, учні навчальних закладів міста та громадськість.

Міський голова Вадим Лях звернувся до присутніх зі словами скорботи за загиблими героями та закликав усіх у цей день віддати шану тим, хто положив своє життя за нашу свободу.

Присутні переглянули відео-матеріал, який нагадав про страшні події наприкінці лютого у Києві. Пам’ять героїв Небесної сотні вшанували хвилиною мовчання.

Також до присутніх звернулися учасник Євромайдану Микола Тішаков, старший викладач, доцент Донбаського державного педагогічного університету Валерій Романько та член Слов’янського осередку Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка Людмила Величко.

Учнями Слов'янської школи мистецтв та представниками ГО "Молодіжна ліга майбутніх поліцейських" було підготовлено сольні номери. 



911Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua