Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Питання Слов’янського курорту обговорили на Дні депутата [23 лютого 2018  15:27]


22 лютого у Слов'янську відбувся День депутата за участю міського голови Вадима Ляха та Народного депутата України Олега Недави. 

В заході також взяли участь секретар міської ради Жан Кім, заступники міського голови, депутати Слов'янської міської ради, начальники відділів та управлінь, а також представники громадських організацій для людей з обмеженими фізичними можливостями. 

На порядку денному було питання про створення юридичної особи — комунального підприємства Слов'янської міської ради “Центр реабілітації та грязелікування “Слов'янський курорт”.
Міський голова Вадим Лях та Народний депутат України Олег Недава рішуче налаштовані робити все можливе для збереження Слов'янського курорту, щоб люди з особливими потребами мали змогу лікуватися та проходити реабілітацію. 

Всі присутні мали задати питання очільнику міста та Народному депутату України. 

Також виступили депутати міської ради та всі, кому небайдужа доля санаторію для людей з проблемами опорно-рухового апарату. 

Наприкінці зустрічі всі присутні подякували за зустріч та конструктивне обговорення актуального питання для багатьох людей. 



1108Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua