Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
На шляху до енергоефективності міста [22 березня 2018  12:08]



15 березня у рамках проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (Проект) відбулася конференція, яка підбила підсумки спільної роботи Проекту, його партнерів та бенефіціарів, досягнуті за чотири роки діяльності Проекту в Україні. Загалом, проект співпрацював з 36 муніципалітетами, що охоплюють 44% міського населення країни. 

З моменту приєднання Слов'янська до Проекту в грудні 2016 року,місто отримало допомогу в розробленні Плану дій сталого енергетичного розвитку до 2020 року та налаштуванні операційних аспектів систем енергоменеджменту та енергомоніторингу. Крім того, експерти Проекту та місцеві фахівці працювали над енергетичними аудитами у ключових галузях комунальної інфраструктури та комунальних об'єктів, що в майбутньому дозволить місту отримувати фінансування для реалізації численних проектів з енергоефективності та відновлюваної енергії. 

Особливу увагу в співробітництві було приділено інформаційно-просвітницьким заходам, спрямованим на зміну поведінки мешканців міста щодо енергоефективності та сприяння використанню ресурсів альтернативної енергетики. 

Слов'янська міська рада отримала Подяку від проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" за плідну та корисну роботу заради підвищення енергетичної безпеки та зміцнення енергетичної незалежності України. 


867Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua