Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фінал чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді  [30 березня 2018  09:05]



29 березня в розважальному центрі «TALER» відбувся фінал чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді (група вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.). 

Фінал видався цікавим і напруженим: команди навчальних закладів показали набагато кращі результати ніж у відбіркових іграх. Учасники змагалися до останнього в запеклій боротьбі за перемогу. 

За результатами ігор звання «ПЕРЕМОЖЕЦЬ» отримала команда Слов'янського коледжу транспортної інфраструктури (1134 очка), на другому місці команда Слов'янського технікуму Луганського національного аграрного університету (1074 очка) і третє місце посіла команда ВСП НАУ «Слов'янський коледж Національного авіаційного університету» (1044 очка). 

Призери чемпіонату отримали заслужені медалі, команда-переможець відзначена кубком, а всі її учасники сувенірними чашками із символікою чемпіонату від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов'янської міської ради. 

Вітаємо призерів та бажаємо всім учасникам нових перемог у наступному навчальному році на ІІ чемпіонаті м. Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді
Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «TALER» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Наступного тижня (05 квітня) в стінах РЦ «Талер» відбудеться останній фінал Чемпіонату м. Слов'янська з боулінгу. Участь візьмуть шість команд факультетів Донбаського державного педагогічного університету. Початок о 14.00. 



1072Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua