Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Оздоровлення дітей в ДП УДЦ «Молода гвардія» (м.Одеса) [19 квітня 2018  13:21]

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради повідомляє про отримання від департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації 3 пільгових путівок (1 - безкоштовна, 2 – з частковою оплатою 30% (2479,05 грн.) до ДП УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) на ΙV тематичну зміну «Збережемо рідний край» з 30 квітня по 20 травня 2018 р. для дітей у віці від 8-16 років включно.
Відповідно до Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства „Український дитячий центр „Молода гвардія” за рахунок бюджетних коштів безоплатні путівки надаються:
- дітям-сиротам;
- дітям, позбавленим батьківського піклування;
- дітям-інвалідам, здатним до самообслуговування (за відсутності медичних протипоказань);
- дітям, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту;
- дітям, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;
- дітям із малозабезпечених сімей, які відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям;
- дітям із багатодітних сімей (при цьому середньомісячний сукупний дохід сімей, у яких виховуються діти зазначеної категорії, не повинен перевищувати прожиткового мінімуму для сім’ї, встановленого законодавством).
Путівки з частковою оплатою у розмірі 30 відсотків вартості путівки можуть бути надані:
- дітям, зареєстрованим як внутрішньо переміщені особи;
- дитячим творчим колективам і спортивним командам – переможцям обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад;
- талановитим та обдарованим дітям - переможцям обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад.

Проїзд до ДП УДЦ «Молода гвардія» здійснюється централізовано департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації (потяг іде через Слов’янськ).

Вартість проїзду:
- діти до 14 років – 487,62 грн.;
- діти з 14 років – 573,86 грн.
Для отримання путівки необхідно до 08:30 23 квітня звернутися до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (пл. Соборна, 2), каб. №№ 442-443, тел. 35076).

Звертаємо увагу, що путівки розподіляються по мірі надходження заявок.

ВАЖЛИВО! Право на отримання путівки, мають діти (із числа вищезазначених категорій), що в поточному році не оздоровлювались за кошти місцевого, обласного та державного бюджетів.


846Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua