Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов`янську відсвяткували 30-річчя громадського інвалідного руху [19 квітня 2018  15:33]



19 квітня у великій залі міськради відбувся святковий захід з нагоди 30-річчя громадського інвалідного руху в нашому місті. На заході були присутні міський голова Вадим Лях, депутати міської ради, очільники та члени організацій інвалідів міста, громадськість.

Відкрив урочисті збори організатор інвалідного руху, ветеран інвалідного руху, голова правління ГО «Товариство інвалідів «Амалла» Микола Гончар та розповів усім присутнім про історію створення руху та про тих, кто об’єднував інвалідів.

Міський голова Вадим Лях зі теплими словами звернувся до людей з омежиними фізичними можливостями: «Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті люди з обмеженими фізичними можливостями доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які і здоровій людині не завжди під силу. Висловлюю щиру подяку Вам, шановні інваліди, за щоденну подвиг, безкорисливу працю і особистий приклад для молоді. Ваші жертовні справи додають в людях віру, надію і любов, спонукають їх на добрі, безкорисливі вчинки. Прийміть сердечні побажання щастя, оптимізму, гармонії, подальшого процвітання, невичерпних сил і звичайно ж мирного неба над головою». Також міський голова нагородив Почесними грамотами керівників міських організацій інвалідів.

Також всіх присутніх привітали голова громадської організації «Слов’янськ - улюблене місто», депутат міської ради Олександр Ліхота та депутат міської ради Микола Батечко та вручили грамоти та подарунки.

Після урочистих привітань та нагород глядачам дарували гарний настрій своєю творчістю вокально-танцювальні колективи міста. 



883Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua