Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
21 квітня-День довкілля [20 квітня 2018  10:10]

Шановні слов’янці!

Традиційно третьої суботи квітня ми відзначаємо День довкілля. Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.

Виконуючи програмні завдання Уряду та відзначаючи в місті День довкілля, міська рада проводить заходи, спрямовані на оздоровлення екологічної ситуації на території нашого міста, озеленення, благоустрій територій, очищення водних джерел, поширення екологічних знань.

Адже чистота нашого краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, міста. Кожна людина, небайдужа до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру довгоочікувану весну.

Від імені Слов’янської міської ради висловлюю щиру вдячність усім активістам екологічного руху, трудовим колективам, громадсько-політичним організаціям, усім мешканцям, які беруть активну участь у двомісячнику благоустрою, що проводиться зараз в місті, стверджуючи любов до отчого краю конкретними справами.

Поважна громада! Зробимо все, аби краєвиди Слов’янщини тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

З повагою, міський голова Вадим Лях


 


817Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua