Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Змагання з військово-спортивного багатоборства «Готовий до захисту Вітчизни»  [25 травня 2018  11:09]



21-22 травня у спортивному корпусі державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» та комунальному закладі «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська» відбулись змагання з військово-спортивного багатоборства «Готовий до захисту Вітчизни» серед студентів факультету фізичного виховання ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет». 

Участь у заході взяли юнаки І-V курсів факультету фізичного виховання, загалом 21 студент. 

Змагання проходили у два дні. Протягом першого дня студенти змагалися у кульовій стрільбі з пневматичної гвинтівки, неповному розбиранні та збиранні автомату АКМ, підтягуванні на поперечині, бігу 1000 м. На другий день учасники випробували себе у метанні гранати (700 гр.) та плаванні (50 м.). 

У загальному заліку в командній першості перше місце вибороли студенти 3 курсу, на другому місці 1 курс, третє місце в активі команди 2 курсу. 

У загальному заліку в особистій першості золото здобув Барда Олексій (3 курс), срібна нагорода - Гарний Сергій (2 курс), бронза - Снігуренко Олег (1 курс). 

Переможцями на видах стали:
Яковенко Владислав (2 курс, кульова стрільба з пневматичної гвинтівки), Куліков Владислав (3 курс, неповна розборка та зборка автомату, підтягування на поперечині), Денисенко Євген (3 курс, біг 1000 м.), Снігуренко Олег (1 курс, метання гранати), Строган Дмитро (1 курс, плавання 50 м.). 

Практичну допомогу в проведенні змагань надали військовослужбовці військової частини 3035. 

Переможці та призери військово-спортивного багатоборства нагороджені грамотами від факультету фізичного виховання та медалями від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 


912Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua