Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Розпочалось голосування за проекти Бюджету участі - 2018 [19 червня 2018  10:37]

18 червня стартував черговий етап реалізації міської цільової Програми “Бюджет участі міста Слов’янська” на 2018-2022 роки – голосування за авторські проекти. І стартував досить жваво. Так, за перший день проекти підтримало 394 особи, з них 361 голосували онлайн, 33 – на паперових бюлетенях.

Голосування триватиме до 6 липня включно, тому в авторів ще є час на проведення інформаційних кампаній та промо-акцій, а у мешканців – на визначення, на їх думку, найпотрібнішого для міста з 25-ти проектів.

Нагадуємо, що право підтримати проект мають громадяни України віком від 16 років, які мають реєстрацію місця проживання чи місця перебування в офіційних документах в місті Слов’янськ або довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують факт проживання в місті.

Віддати свій голос за проект можна:

  • в мережі Інтернет на платформі https://slov-budget.e-dem.in.ua  із застосуванням засобів верифікації громадян через BankID та ЕЦП (відеоінструкція);
  • в пункті голосування за адресою площа Соборна, 2, другий поверх, каб.204 шляхом заповнення паперової форми бланку (процес голосування відбувається поза чергою на отримання адміністративних послуг та забезпечується окремими адміністраторами ЦНАП).

Кожний мешканець може проголосувати лише за один проект використовуючи тільки один вид голосування: або електронне, або на паперових бланках.

В разі технічних труднощів під час голосування телефонуйте 2-79-93 або пишіть на budget@slavrada.gov.ua.


1484Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua