Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В Бахмуті пройшов І-й регіональний форум ОСББ в Донецькій області [19 червня 2018  10:31]

16 червня 2018 року у м.Бахмут відбувся І регіональний форум ОСББ “Енергоефективність, як результат успішного діалогу на локальному та національному рівні”.

Мета форуму це ознайомити представників ОСББ з планами на майбутнє щодо питань енергоефективності та енергозбереження та залучити учасників до діалогу та поширення успішних практик серед представників Донецької області.

На заході були присутні 142 учасника з 16 населених міст Донецької області, які мали можливість познайомитися між собою, поділитися досвідом та послухати спікерів, які приїхали з різних міст України аби надихнути учасників та поділитися своїм досвідом з ними. Слов'янськ було представлено делегатами від міської ради, ОСББ, ЖСК та підприємства, яке успішно впроваджує енергоефективні заходи на території міста.

До форуму залучено дев’ять спікерів, які зазначили, що бачать позитивну динаміку зростання активності та практичного досвіду у голів ОСББ, що підтверджує готовність голів, приймати участь у державній програмі «Теплі кредити».

Учасники форуму були задоволені та висказували свої побажання – провести такий Форум наступного разу у Слов'янську!


1048Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua