Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Щодо необхідності проведення роботи по обліку поголів'я собак і котів у зв`язку з випадком сказу  [20 червня 2018  14:43]

Слов’янською міською радою отримано лист Слов’янського районного управління Держпродспоживслужби, щодо зареєстрованого випадку сказу у собаки 06.06.2018г. на території міста Слов'янськ по вул. Торгівельна, 19 на присадибній ділянці приватного будинку. Собака не щеплена проти сказу. 

Районною державною лікарнею ветеринарної медицини, міською радою прийнято ряд заходів по локалізації поширення вогнища сказу, оголошений карантин в небезпечній зоні. 

З метою своєчасного реагування і ізоляції в разі виявлення хворих і підозрілих тварин, активізації роботи по щепленню домашніх тварин від сказу до міського голови звернулася листом від 07.06.2018 р. начальник Слов'янського районного управління Держпродспоживслужби з проханням залучити до роботи керівників комітетів мікрорайонів міста. 

Відповідно до плану заходів з необхідності проведення роботи по обліку поголів'я собак і котів на підвідомчій території з обліком та врахуванням прищеплених тварин для визначення об'ємів проведення протиепізоотичних заходів, на апаратній нараді 19.06.2018 року начальником управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради проінформовано керівників комітетів мікрорайонів.


841Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua