Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Звіт про работу Інспекції 09.07.-13.07.18 [17 липня 2018  08:27]

Протягом минулого тижня при здійснені контролю за станом благоустрою території міста та дотримання суб'єктами господарювання Типових правил благоустрою території населеного пункту (затв.Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 №310, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2017р. за №1529/31397), здійснено перевірку раніше наданих приписів, виявлено та зафіксовано 14 нових порушень у сфері благоустрою, таких як: 

- утримання прилеглої території об'єктів, споруд та прибудинкової території в неналежному санітарному стані;

 

 

 

У зв'язку з чим правопорушникам видано 13 Приписів “Про усунення порушень благоустрою міста” та складено 1 адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”. За дорученням заступника міського голови наданого на апаратній нараді було обстежено пл.Привокзальну на наявність порушень у сфері благоустрою. Як наслідок суб'єктам господарювання, які здійснюють торговельну діяльність на пл.Привокзальній, видані Приписи “Про усунення порушень благоустрою міста”

 

та рекомендовано щоденно здійснювати прибирання місць паркування автотранспорту відвідувачів торговельного комплексу, додатково встановити урни та привести зелену зону торговельного комплексу в належний стан.


806Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua