Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів засідання робочої комісії із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків [02 серпня 2018  14:42]

1 серпня міський голова Вадим Лях провів засідання робочої комісії із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків. Було розглянуто питання забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитку за адресою: вул. Батюка, 8а.

В робочому засіданні прийняли участь: заступник міського голови Андрій Секлецов, депутат міської ради Анатолій Олексюк, директор КП "БТІ" Валерій Бондаренко, начальники відповідних управлінь та відділів Слов'янської міської ради, мешканці зазначеного гуртожитку.

Мешканцями гуртожитку озвучено питання щодо надмірної оплати за послуги з утримання житлового будинку та прибудинкової території (за 1 кв.м 10 грн. з 1 січня 2018 р.).

Також у разі виникнення заборгованості у мешканців гуртожитку припиняється надання комунальних послуг (електропостачання). Крім того, власник гуртожитку не укладає з мешканцями договори на проживання.

Очільник міста повідомив, що гуртожиток знаходиться в приватній власності і прийняти його в комунальну власність неможливо. Тим не менш необхідно дати можливість людям (вирішити питання власності на свої) помешкання у гуртожитку, а також відновити електропостачання.

Підводячи підсумки було вирішено, що мешканцям гуртожитку по вул.Генерала Батюка, 8А необхідно звернутися до суду з позовною заявою про розірвання договорів на право власності власника гуртожитку. Слов'янською міською радою буде наданий відповідний юридичний супровід та розглянуто питання надання допомоги у сплаті відповідного судового збору.


996Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua