Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів нараду щодо використання електроного документообігу  [06 серпня 2018  16:00]



6 серпня міський голова Вадим Лях провів робочу нараду з керівниками виконавчих органів міської ради з питання використання електронного документообігу та інструментів електронного врядування в управлінській діяльності, зокрема для оптимізації та спрощення надання адміністративних послуг. 

Очільник міста повідомив, що вже закінчилися будівельні та добігають кінця оздоблювальні роботи в новому приміщенні Центру надання адміністративних послуг міста Слов'янська. Центр буде обладнано сучасною технікою та відповідним програмним забезпеченням, що дозволятиме в автоматичному режимі керувати потоками відвідувачів, вести електронний документообіг між всіма суб’єктами надання послуг, перевірити стан надання послуги через мережу Інтернет, отримати SMS-повідомлення про готовність послуги тощо. Низку з понад 160 адміністративних послуг громадяни та представники бізнесу зможуть замовляти та отримувати онлайн за допомогою порталу державних послуг iGov. Місто вже підключено до платформи, наразі тривають організаційні та технічні узгодження щодо визначення відповідного переліку послуг. 

Варто зазначити, що електронний документообіг охоплюватиме не тільки Центр надання адміністративних послуг, а й всі виконавчі органи міської ради та буде впроваджено протягом найближчих 2-х місяців. 


936Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua