Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова оглянув об’єкти, на яких тривають ремонтні роботи [19 вересня 2018  13:09]

18 вересня міський голова Вадим Лях та його заступник Андрій Секлецов разом з представниками ЗМІ здійснили робочу поїздку по об’єктам інфраструктури міста, на яких зараз ведуться ремонтні роботи. 

Вадим Лях розповів, що тривають роботи по об’єкту «Створення рекреаційно-оздоровчої зони «Біля солоних озер» (оз.Вейсове) м.Слов’янськ» (нове будівництво)». 

Очільник міста та журналісти на власні очі подивилися, що на території біля озера Вейсове виконані роботи по влаштування фундаменту під малі архітектурні форми на 60%, зроблено планування площ по улаштуванню тротуарів і пішохідних доріжок, а також виконано улаштування основи з щебеню під автостоянку та під’їздну дорогу. 

Також триває капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Сользаводська. Наразі підрядна організація займається фрезеруванням асфальтобетонного покриття (17350 квадратних метрів), демонтажем бортових бетонних каменів, розчисткою тротуарів для встановлення бортових каменів. На стадії завершення роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Героїв Труда (від вул.Рапно-Набережна до траси Київ – Довжанський) та завершені роботи на в'їзді на станцію Словкурорт (від вул.Героїв Труда). 

Показав міський голова Вадим Лях журналістам і відремонтовані тротуари по вул.Батюка, вул.Лозановича, вул.Василівській, вул.Банківській та пров.Богомольця 

Присутні також подивилися, як виконаний поточний ремонт світлофорного обладнання на перехресті вул.Батюка та вул.Вільна.


998Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua