Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До міського голови Вадима Ляха завітали учні ЗОШ №13 [20 вересня 2018  08:24]

19 вересня з метою ознайомлення школярів зі світом професій та сприяння їх професійному самовизначенню, Слов'янський міський центр зайнятості проводив профорієнтаційний квест.

В рамках зазначеного квесту до міського голови Вадима Ляха завітали учні шостих класів загальноосвітньої школи № 13. Очільник міста запросив дітей до себе у кабінет, де розповів їм, як працює Слов'янська міська рада та її виконавчі органи. Також міський голова показав Центр надання адміністративних послуг, який найближчим часом відчинить свої двері для жителів та гостей міста. Можна з впевненістю сказати, що саме учні одними з перших побачили, як виглядатиме оновлений ЦНАП.

Крім того, начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко показав дітям велику залу міської ради, де проходять сесії міської ради, розповів, яким чином відбувається розгляд питань та проходить голосування депутатів.

Дивлячись на учнів було видно, що їм сподобалася екскурсія до міської ради, вони щиро раділи, з непідробною зацікавленістю задавали питання міському голові і робили з ним селфі. До речі, діти досить часто приходять до очільника міста і він завжди дуже щиро та гостинно їх приймає.


1022Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua