Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Марина Порошенко з робочим візитом відвідала Слов'янськ [21 вересня 2018  17:58]

21 вересня у Міжнародний день миру, дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Донецьку область з робочим візитом. На честь цієї особливої дати Перша леді України разом із дітьми українських захисників Марією Півень, Софією Бибкою та Ольгою Сбітнєвою у звільненому українському Слов'янську випустили в небо білих голубів як символ миру в Україні та в усьому світі. За словами Марини Порошенко, в останні п'ять років для України цей день став надзвичайно актуальним, адже наш народ страждає від російської агресії та зла. І особливо це відчувають жителі Донецької та Луганської областей. 

Із квітня по липень 2014 року Слов'янськ був найгарячішою точкою на карті України. І мир у цьому місті був здобутий дуже дорогою ціною: за його звільнення загинули 63 українських воїна. 

Дружина Президента України та діти зі Слов'янська вписали імена цих воїнів на білих паперових журавлях як пам'ять про всіх, хто віддав своє життя, захищаючи українську землю. А голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць та міський голова Вадим Лях разом із дітьми пов'язали на кульки символічні серця на честь тих, хто сьогодні боронить Донеччину. 

У рамках флешмобу “У ритмі серця” почесні гості та діти випустили синьо-жовті кульки з паперовими журавликами та серцями як символ єдності нашої держави, бо Україна - єдина країна. 

У ході візиту Марина Порошенко відкрила інклюзивно-ресурсний центр, ознайомилася з його роботою та поспілкувалася з педагогами, дітьми і батьками. 

Також Марина Порошенко та голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка ”Інклюзивна освіта - рівень свідомості нації”, який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України.


1072Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua