Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова відвідав стадіон та плавальній басейн [18 жовтня 2018  13:05]

17 жовтня міський голова разом з журналістами здійснив робочу поїздку по закладам спортивної сфери. Очільник міста показав представникам ЗМІ як реалізується проект з реконструкції стадіону «Локомотив», який належить комунальному позашкільному навчальному закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».Реалізація проекту здійснюється за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. Загальна вартість робіт складає 10555,5 тис. грн. Із них 9499,9 тис. грн. – за рахунок державного бюджету та 1055,5 тис. грн. кошти міського бюджету.

Проектом передбачається влаштування футбольного поля розміром 110х70 зі штучним покриттям для гри в футбол. В КПНЗ «Міська КДЮСШ» діє відділення футболу, де у 4 вікових групах займається понад 100 дітей.

«Даний стадіон стане якісною і сучасною спортивною базою, де учні спортивної школи матимуть змогу проводити тренування та ігри в рамках чемпіонату Донецької області з футболу»- запевнив міський голова.

Міський голова та журналісти також відвідали плавальний басейн, де наразі реалізуються аж два проекти: реконструкція системи з дезінфекції води та будівництво ліфта для маломобільних груп.

Вадим Лях розповів, що для знезараження і стабілізації фізико-хімічних параметрів стану води в басейні буде використовуватися комплексна система дезінфекції, що складається з електролітичної установки (очищення води іонами міді і срібла). Використання даної системи дозволяє звести до мінімуму використання традиційних реагентів, що використовуються для очищення і знезараження води - гіпохлорит натрію, всілякі коагулянти, тощо. Загальна вартість робіт складає 2382,1 тис. грн. Із них 2143,9 тис. грн. – за рахунок державного бюджету та 238,2 тис. грн. – кошти міського бюджету.

Будівництво ліфта в плавальному басейні здійснюється з метою безперешкодного доступу і використання даної спортивної споруди людьми з інвалідністю. Реалізація проекту здійснюється за рахунок субвенції обласного бюджету. Загальна вартість робіт будівництва - 1121,1 тис. грн.


1183Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua