Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
З 1 листопада по 11 листопада у водойми Донецькій області вселено 72 тис. 500 екземплярів водних біоресурсів [16 листопада 2018  08:14]

 З метою збільшення рибних запасів та покращення екологічного стану у водойми Донецької області вселено 72,500 тис. екземплярів водних біоресурсів, що склало 2900 кг. рибопосадкового матеріалу. За дотриманням норм зариблення здійснював нагляд Донецький рибоохоронний патруль. 

 Так, у Миколаївське-1 водосховище площею 72,5 га, розташоване на території Костянтинівського району було випущено 27000 екз. товстолоба, 4000 екз. коропа, та 3000 екз. білого амура; у водойму, площею 39,1 га, розташовану на території Слов’янського району було вселено 17000 екз. товстолоба, 10000 екз. коропа; у став площею 20,8 га, розташований на території Покровського району, було вселено 4000 екз. товстолобика, 7000 екз. коропа, 500 екз. білого амура. 

 Донецький рибоохоронний патруль звертає увагу всіх користувачів на дотриманні Режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів в частині проведення робіт, пов’язаних з відтворенням та вселенням риби та наголошує, що проведення таких робіт покращує екологічну ситуацію регіону та забезпечує населення якісною рибою та продуктами її переробки. 

 Держрибагентство та Донецький рибоохоронний патруль висловлюють подяку усім учасникам робіт, пов’язаних з відтворенням та вселенням водних біоресурсів до водних об’єктів за небайдуже ставлення до рибних запасів України та покращення екологічної ситуації за рахунок зариблення.


851Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua