Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Тиждень енергозбереження у Слов`янську  [16 листопада 2018  15:16]

 З 5 по 11 листопада в Донецькій області проведено Тиждень енергозбереження. Як і завжди, наше місто приймало активну участь. Тиждень енергозбереження – це комплекс заходів, спрямований на популяризацію енергозбереження, який дозволяє звернути увагу мешканців міста на необхідність ощадливого ставлення до енергоресурсів та виховати свідомого споживача енергії, особливо серед молоді та дітей. 

 В навчальних закладах міста проведено виставка малюнків та дитячих листівок, конкурс проектів та презентацій, інформаційні хвилинки та бесіди на різноманітні теми з енергоощадної поведінки. Завдяки цьому діти зрозуміли і запам’ятали наступне: енергозбереження не лише зменшує споживання енергетичних послуг, його результатом є збереження ресурсів та навколишнього середовища, а також національна та особиста фінансова безпека. 

 В рамках запланованих заходів серед мешканців міста проведено роз’яснювальну та консультаційну роботу щодо здешевлення енергоощадних кредитів для населення та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, обговорення проблем і перспектив міста в питаннях енергозбереження і енергоефективності та формування навичок економії ресурсів та енергії у побуті. 

 В місті розміщено зовнішня соціальна реклама на тему пропагування ОСББ – як ефективного та відповідального агента забезпечення енергозбереження, а саме інформаційна підтримка найбільш популярного серед населення напрямку Урядової програми з енергоефективності – придбання енергоефективних матеріалів та обладнання з частковим відшкодування залучених кредитних коштів державними банками.

Довідково: 

 З питань участі в Урядовій програмі з енергоефективності звертайтеся до Call-центру при Держенергоефективності за тел.: (044) 296-71-60, 292-32-57 та за посиланням  

 Енергоефективні рішення, поради та можливості ОСББ, за посиланням 


873Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua