Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулась церемонія передачі родичам останків воїна Другої світової війни [19 листопада 2018  16:01]

19 листопада в комунальному закладі “Слов'янський краєзнавчий музей” відбулась церемонія передачі родичам останків воїна Другої світової війни, який загинув під час визволення Слов'янського району Занчева Петра Васильовича. 

Згідно іменним спискам безповоротніх втрат за номером № 66498 від 18 вересня 1943 р. Занчев Петро Васильович загинув 16 серпня 1943 р. на території Слов'янського району. Ім'я загиблого увічнено на меморіалі в. с. Долина Слов'янського району Донецької області. 

29 вересня 2018 року в ході проведення пошукових робіт на полі біля с. Долина Слов'янського району Донецької області пошуковою організацією А.Д.В.І.С. “Плацдарм” була виявлена локація у вигляді траншеї, в якій перебували кісткові рештки 5-ох бійців Червоної армії, розміщених в анатомічному порядку кожної особи. Серед них знаходився боєць Занчев Петро Васильович, який мав при собі нагороду медаль “За відвагу” з номером 279763. 

До всіх присутніх на церемонії з промовами звернулись заступник міського голови Юрій Підлісний, керівник громадської організації “Асоціація дослідників військово-історичної спадщини “Плацдарм” Олексій Юков, почесний громадянин міста Слов'янська, заслужений працівник культури України, відповідальний секретар “Книги пам'яті України” Едуард Арутюнян та координатор проекта “Дорога додому” Андрій Лященко. 

Наприкінці заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів, які полягли в далекі сорокові, та героїв сьогодення, що загинули за свободу і незалежність нашої держави.


950Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua