Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Рятувальники закликають дотримуватись правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових нагрівальних приладів, печей та димарів [13 грудня 2018  10:23]

Шановні громадяни! 

З настанням холодної пори року спостерігається тенденція до збільшення кількості пожеж. Основними причинами виникнення пожеж в зимовий період є «порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових нагрівальних приладів» та «несправність печей та димарів». З метою попередження виникнення пожеж та загибелі людей на них 6 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Донецькій області нагадує Вам про необхідність дотримання наступних правил:
1. Перед вмиканням електроприладу необхідно візуально перевірити електрошнур на наявність механічних пошкоджень.
2. Забороняється торкатися електроприладів вологими руками.
3. Не можна залишати електроприлади без нагляду, перед виходом з приміщення перевірити, чи все вимкнено з електромережі. Не доручайте нагляд за електроприладами малолітнім дітям;
4. При виявленні несправності в електроприладі негайно вимкніть його з електромережі. Якщо електроприлад загорівся - ніколи не гасіть ввімкнений в електромережу електроприлад водою. Ремонтуйте електроприлади тільки у кваліфікованих спеціалістів.
5. Не використовуйте для опалення саморобні електронагрівальні прилади.
6. В разі використання для опалення твердопаливних печей, перед початком опалювального сезону проведіть чистку димарів від сажі та огляньте печі та димарі – в них не повинно бути тріщин, димарі повинні бути оштукатурені та побілені. Монтаж печей та димарів доручайте лише кваліфікованим спеціалістам, які змонтують Вам пічне опалення з дотриманням всіх необхідних норм та правил.

Рятувальники закликають дотримуватись зазначених правил для збереження Вашого добробуту, життя та здоров’я! В разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером «101».


788Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua