Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС [14 грудня 2018  15:34]

14 грудня у міській раді відбулася зустріч керівництва міста з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, вдовами загиблих ліквідаторів. 

На заході були присутні заступники міського голови Віктор Воропаєв та Юрій Підлісний, члени Слов'янської міської в Донецькій області організації інвалідів всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” на чолі з головою організації Сергієм Храптовичем, спеціалісти Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, начальники відділів та управлінь міської ради, представники житлово-комунальних служб.

Віктор Воропаєв подякував ліквідаторам за те, що не шкодуючи себе рятували життя інших людей.

Після урочистих промов учасники заходу мали можливість поспілкуватися з представниками міської ради, державних установ та комунальних служб та задати їм питання, які хвилюють ліквідаторів. 

Після зустрічі традиційно відбувся урочистий мітинг біля пам'ятника “Чорнобильської Слави”.

Заступник міського голови Віктор Воропаєв звернувся з промовою до всіх присутніх, у якій він подякував ліквідаторам за мужність та стійкість у боротьбі з невидимим ворогом-радіацією та віддав шану загиблим чорнобильцям.

Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятника “Чорнобильської Слави”.


839Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua