Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація Управління житлово-комунального господарства про виконані роботи за період з 10 по 14 грудня 2018 року  [17 грудня 2018  14:23]

Житловий фонд 

У місті розпочато опалювальний сезон 2018-2019рр. 35 котельних ВО «Слов’янськтепломережа» подають теплоносій до 456 багатоквартирних житлових будинків. 

Виконані роботи з капітального ремонту покрівлі по вул.Батюка, 21/83; по пров. Парковий, 1, вул. Вільна, 4. 

Здійснено ремонт ліфтів у житлових будинках по Свободи №№ 5,33, вул. Вокзальная, 64 (2 од.), Поштова, 44, Донська, 7, вул. Новосодівська, 21. 

Створеною комісією ведеться робота з обстеження люків оглядових колодязів на території міста, з обстеження технічного стану дитячих майданчиків, комісія з обстеження житлових будинків щодо дотримання правил безпеки систем газопостачання. 

Благоустрій території 

Управління житлово-комунального господарства інформує, що по об’єкту «Створення рекреаційно-оздоровчої зони «Біля солоних озер» (оз.Вейсове) м.Слов’янськ» (нове будівництво)» роботи тривають. 

Тривають роботи з капітального ремонту доріг по об’єкту:
«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Ярмаркова м.Слов’янськ»;
Тривають роботи з розробки детального плану території для будівництва районного парку «Лісний». 

Ведуться роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення внутрішньо квартальних в’їздів, проїздів та провулків на 2018 рік на мікрорайоні Артема. 

Виконані роботи з поточного ремонту внутрішньквартального в’їзду та прибудинкової території по вул. Свободи, 31. Продовжуються роботи з капітального ремонту тротуару по вул. Лозановича (встановлення бордюрів). 

Розпочаті роботи з встановлення 4 дитячих та 1 спортивного майданчиків. 

Виконувалися роботи з обробки дорожнього покриття доріг, тротуарів та прибудинкових територій міста протиожеледними матеріалами.


843Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua