Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відкритий обласний турнір з рукопашного бою присвячений пам’яті Миколи Петровича Шуткевича [18 грудня 2018  14:20]



15 грудня 2018 року у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» відбувся VIII-й відкритий обласний турнір з рукопашного бою присвячений пам’яті Миколи Петровича Шуткевича, у якому взяли участь 82 спортсмени, які представляли 8 команд з міст і районів Донецької області. 

Змагання проходили у двох розділах (боротьба та дозований контакт) хлопців та дівчат у вікових категоріях від 6-7 років до 18 років та старших. 

За результатами турніру третє місце в командному заліку зайняла команда міста Краматорська, друге місце - команда міста Покровська, і на першому місці команда Слов'янськ.

Для довідки: Микола Петрович Шуткевич народився 11 вересня 1961 року в місті Бердянську Запорізької області. У 2002 році зайняв посаду директора ЗАТ "Комплекс-центр" м. Слов’янськ. Був депутатом Слов'янської міської ради IV, V, VI скликань. Депутатська діяльність Миколи Шуткевича проходила у виборчих округах Північного мікрорайону м. Слов’янськ. За час депутатської каденції він зумів вирішити багато питань виборців і надавав матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам, багатьом громадським організаціям. Трагічно загинув 25.04.2011 у автокатастрофі. 


894Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua