Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відкритий міський турнір з греплінгу «Жива сталь» [18 грудня 2018  14:26]



16 грудня у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» за ініціативи «Бійцівського клубу «Тріада» та підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту відбувся традиційний відкритий міський турнір з греплінгу «Жива сталь». 

117 спортсменів зі Слов‘янська, Краматорська, Маріуполя, Костянтині-вки, Дружківки, Бахмута, Покровська та Сєвєродонецька Луганської області змагалися на килимі за звання кращого греплера. 

За результатами змагань переможці та призери відзначені медалями та кубками від відділу сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та подарунками від спонсорів турніру.

Для довідки: Гре́плінг (від англ. grapple, зчеплення, (абордажний) крюк, боротьба (на короткій дистанції)) — спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спорт-сменів, кожен з яких за допомогою больових та задушливих прийомів нама-гається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок в процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захо-плень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо). Греплінг є боротьбою на підкорення, тобто основною метою спортсмена (греплера) є саме примус суперника до здачі. Ударна техніка у греплінгу суворо заборонена. 


941Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua