Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
18 грудня у Слов’янську почав роботу новий зал пристосований для спортивної гімнастики, який розташований у будівлі Укртелекому [19 грудня 2018  14:56]

Також цього дня в Слов’янську відбулась відкрита першість міста зі спортивної гімнастики серед юнаків та дівчат, у якій взяли участь 50 юних гімнастів зі Слов’янська, Краматорська, Бахмута та Добропілля.

Слід зазначити, що у 2018 році КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа м. Слов’янська» було відкрито нове відділення спортивної гімнастики для хлопців. Саме для потреб відділення гімнастики міською радою орендується дане приміщення.

Під час урочистого відкриття змагань Слов’янський міський голова Вадим Лях зазначив: «Початок роботи цього залу – це довгоочікувана подія для спортивного спортивної гімнастики нашого міста. Багато років не було можливості відкрити відділення гімнастики для хлопців, хоча потреба і попит на цей вид спорту є. У січні 2018 року було прийнято рішення щодо створення даного відділення, розпочався процес реалізації даного проекту, і ось, через рік він втілився в життя.» Міський голова побажав всім учасникам змагань вдалих виступів та спортивного росту і передав маленьким гімнастам солодкі подарунки від громадської організації «Слов’янськ-улюблене місто». Також Вадим Михайлович вручив подяки Слов’янської міської ради батькам, які надали допомогу в облаштуванні спортивного залу.

Юні спортсмени також отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області, які їм передав Дмитро Подопригора – виконавчий директор відділення НОК України в Донецькій області. Дмитро Юрійович поздоровив спортсменів та їх батьків з відкриттям нового залу і виразив надію, що невдовзі гімнасти Слов’янська заявлять про себе гучними перемогами.

Слід зазначити, що за кошти місцевого бюджету було придбано такі снаряди та гімнастичний інвентар: поперечина, бруси, кільця, кінь махи, стіл для опорного стрибку, акробатична доріжка, доріжка для розбігу, батут, шведські стінки, гімнастичні мати, міст гімнастичний, гриб для колів та зроблено поточний ремонт даного приміщення.


1028Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua