Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Управління економічного та інвестиційного розвитку за період з 02 по 14 січня 2019 року  [14 січня 2019  15:11]
Відділом розвитку територій та туризму управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради з початку 2019 року: 

Проведено підготовчу роботу щодо отримання інформації про виконання за 2018 рік «Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради на 2018 рік». 

Підготовлено звіт про використання коштів державного фонду регіонального розвитку за бюджетною програмою КПКВК 2761070 (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 (із змінами) по м. Слов’янськ станом на 01.01.2019. 

Здійснено моніторинг реалізації 4-х інвестиційних проектів у місті Слов’янськ та використання коштів державного фонду регіонального розвитку за 2018 рік. 

На відповідній сторінці офіційного веб-сайту Мінрегіону оприлюднені звіти про виконання заходів за 2018 рік по 4-м інвестиційним проектам, які реалізовувались в м. Слов’янськ за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. 

Підготовлено інформацію щодо формування набору даних «План підготовки регуляторних актів» на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних data.gov.ua

Згідно з розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації від 05.05.2017 № 466 «Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проектів», здійснювався моніторинг реалізації проектів шляхом надання отримувачами фінансової підтримки відповідної звітності про цільове використання бюджетних коштів. Суб’єктами господарювання надано 12 звітів щодо реалізації проектів. 

Підготовлені звіти щодо виконання за 2018 рік «Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Слов’янську на 2017-2018 роки». 

Розроблено графіки засідань Ради регіонального розвитку міста на січень 2019 року. 

Постійно оновлюється інформація щодо участі представників малого та середнього бізнесу в різних програмах та заходах на офіційному сайті Слов’янської міської ради у розділі «Малий бізнес».
Протягом звітного періоду відділом інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин: 

- розроблено Проект внесення змін до «Програми з відшкодування частини кредиту, залученого на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності міста на період 2016-2018 роки» в частині продовження дії Програми до 2020 року; 

- щоденно здійснюється моніторинг та аналіз споживання енергоресурсів бюджетними закладами міста; 

- розпочата робота щодо: 

розробки проекту змін до Програми впровадження політики енергозбереження у м. Слов’янську на період до 2020 року; 

підготовки до участі в конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році ; 

підведення підсумків виконання програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради за 2018 рік в межах завдань відділу. 

- підготовлено інформацію щодо реалізації інфраструктурних проектів міста станом на 01.01.2019року для включення в інтерактивну карту проектів соціально-економічного розвитку Донецької області; 

- згідно розпорядження голови Донецької облдержадміністрації від 04.06.2016 №548 «Про затвердження Переліку об’єктів і заходів, що будуть здійснюватися за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Донецької області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження» здійснювався моніторинг щодо реалізації проектів.

1513Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua