Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Проект "ПРО-ДОБРОБУТ" [16 січня 2019  14:56]

Громадська організація “ПРО-ДОБРОБУТ” реалізує проект “Розвиток електромобільної інфраструктури регіону, постраждалого внаслідок конфлікту на Донбасі, м. Слов’янськ”  за підтримки Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, що впроваджується Програмою розвитку ООН.

Проект спрямований на створення сучасної мережі зарядних станцій для електромобілів в м. Слов’янськ, з метою забезпечення комфортної експлуатації населенням більш екологічних видів транспорту, а також інформування населення щодо економічних та екологічних переваг його використання.

З розвитком автомобільного транспорту людство отримало низку переваг, але й разом з тим чиниться непоправна шкода як навколишньому середовищу, так і здоров’ю населення. Однією з основних причин цієї проблеми є високий рівень забрудненості атмосферного повітря через велику кількість викидів шкідливих речовин від нього.

Одним із видів екологічного транспорту майбутнього є електромобілі, які мають екологічний ефект у вигляді відсутності шкідливих викидів та утворення небезпечних відходів у процесі експлуатації. При цьому, перевага електричного транспорту суттєво зростає, якщо мова йде про отримання електричної енергії з альтернативних джерел.

Збереження унікального для України степового ландшафту та відновлення регіону, постраждалого внаслідок конфлікту на Донбасі, є одною з актуальних задач нашої держави. Комплексний підхід з впровадження електромобільної інфраструктури надасть не тільки соціально-економічний ефект, але й буде сприяти збереженню степового ландшафту та існуючого біорізноманіття регіону, завдяки зниженню кількості шкідливих викидів від традиційного автотранспорту.


904Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua