Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 11.03 по 15.03.2019 [20 березня 2019  13:22]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м.Слов'янська при співпраці з інспекторами Управління патрульної поліції здійснила планові та позапланові рейди-перевірки додержання суб'єктами господарювання та фізичними особами-підприємцями “Типових правил благоустрою території населеного пункту” та здійснено перевірку виконання раніше виданих приписів. В ході перевірок на території міста по вул.Г.Батюка, вул.Бульварна, вул.Олімпійська, вул.Вільна, пров.Парковий, вул.Поштова, вул.Банківська, вул. Університетська, вул.Торська, вул.Свободи, вул.Торгова, вул.Короленко, вул.Міська, вул. Л.Толстого, вул.Центральна, вул.Вокзальна виявлено та зафіксовано 48 правопорушення у сфері благоустрою:

  • неналежне утримання прилеглої території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг (територія засмічена побутовим та будівельним сміттям);
  • відсутні урни біля об’єктів торгівлі та сфери послуг;
  • відсутні договори зі спеціалізованим підприємством на вивіз та знешкодження побутових відходів;
  • неналежне утримання території контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів (ТПВ);
  • утримання оглядових колодязів підземних інженерних мереж в неналежному технічному стані. Нездійснені заходи з огородження небезпечних місць.

Правопорушникам в сфері благоустрою інспекцією було видано 46 Приписів “Про усунення порушень благоустрою міста” та складено 2 адміністративних протокола за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів”.


937Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua