Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фінал чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді  [05 квітня 2019  15:20]



3 квітня в розважальному центрі «TALER» відбувся фінал чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді (група загальноосвітніх навчальних закладів).
Після відбіркових турів, в яких взяли участь 18 загальноосвітніх закладів відділу освіти, до фіналу вийшли 4 команди, що набрали найбільшу кількість очок. Це команди ЗОШ №№ 12, 13, 17 та педагогічний ліцей. 

Фінал видався дуже напружений і кожна школа продемонструвала набагато кращі результати ніж у відбіркових іграх. Учасники змагалися до останнього в запеклій боротьбі за перемогу.
За результатами двох ігор по 10 фреймів звання «ПЕРЕМОЖЕЦЬ» отримала команда педагогічного ліцею (1124 очка), на другому місці команда ЗОШ № 12 (1060 очок) та третє місце посіла команда ЗОШ № 17 (1024 очка). 

Кращим гравцем турніру став Казначеєв Дмитро (педагогічний ліцей) 271 кегля. 

Призери чемпіонату отримали заслужені грамоти, медалі та призи, а команда-переможець відзначена кубком, а всі її учасники сувенірними чашками із символікою чемпіонату від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
Вітаємо призерів та бажаємо всім учасникам нових перемог у наступному навчальному році на ІІІ чемпіонаті м. Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.

Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «TALER» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 


1095Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua