Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фізкультурно-спортивний захід «Olympic Lab» [08 квітня 2019  11:11]



5 квітня у Слов’янській загальноосвітній школі № 8 за ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області відбувся фізкультурно-спортивний захід «Olympic Lab» серед учнів 5-х класів, мета якого – спілкування молоді з видатними спортсменами, популяризація фізичної культури та спорту, а також здорового способу життя. 

На початку заходу учнів привітали та розповіли про важливість заняттями фізичною культурою та спортом і дотриманням здорового способу життя спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Артем Юлдашев та 4-х кратна чемпіонка України, чемпіонка кубка Європи, учасниця чемпіонату світу з дзюдо Катерина Сировацька.
Протягом заходу школярі із задоволенням брали участь у цікавих спортивних естафетах, які проводила видатна спортсменка сучасного Слов’янська Катерина Сировацька. 

По завершенню, учні мали змогу поспілкуватися з Катериною та отримали персональні подарунки від Національного олімпійського комітету України та волейбольний м’яч від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 



1090Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua