Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
26 квітня - День Чорнобильської трагедії [26 квітня 2019  09:31]

 



Шановні слов’янці!

 

26 квітня вся Україна, а з нею і весь світ відзначає сумну дату: День Чорнобильської трагедії. Цю аварію називають найбільшою екологічною катастрофою ХХ століття. Радіоактивного опромінення зазнали майже 8,4 мільйонів людей в 17 країнах світу.

Вже 33 роки ми живемо в світі, який пережив Чорнобильську катастрофу,але її негативний вплив на навколишнє середовище і життя людей відчувається і досі. Масштаби вибуху могли бути незрівнянно більше, якби не мужність і самопожертва сотень тисяч учасників ліквідації наслідків аварії. Серед них були і відважні слов'янці: військовослужбовці, пожежники, працівники міліції, медики, будівельники, фахівці інших професій.

Ми повинні завжди пам'ятати - тільки самовідданості та високому професіоналізму ліквідаторів вдалося впоратися з цією величезною бідою.

Сьогодні ми віддаємо данину подвигу ліквідаторів, схиляючи голови перед пам'яттю тих, хто не дожив до наших днів. Ми ніколи не забудемо ваш героїчний подвиг.

Шановні чорнобильці-ліквідатори та їх вдови! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим родинам здоров'я, щастя і благополуччя. Нехай небо над нашими головами завжди буде мирним, а майбутнє наших дітей буде світлим і щасливим.

 

З повагою,
міський голова Вадим Лях

 


1865Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua