Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів виїзний прийом на мікрорайоні “Північний”  [06 травня 2019  10:00]

3 травня міський голова Вадим Лях провів виїзний прийом на мікрорайоні “Північний”. На заході також були присутні: начальник управління житлово-комунального господарства Володимир Башкаєв, головний інженер КП “Словміськводоканал” Олексій Шурко, начальник КП “КАТП”, депутат Слов'янської міської ради Костянтин Водоп'янов та керівник комітету мікрорайону “Північний” Любов Чернявська. Крім того, були присутні представники Центру надання адміністративних послуг, в яких мешканці міста могли отримати консультації.

Очільник міста розпочав виїзний прийом з питань водопостачання вулиць Достоєвського, Кільцева, Гончарова, Тургенева та провулок Тургенева, ремонт доріг в місті, ремонт тротуарів в місті, придбання прибиральної техніки, роботи ігрових автоматів та процедури голосування по бюджету участі. Він пояснив яка робота ведеться наразі в цьому напрямку.

На прийомі мешканцями мікрорайону були підняті питання, які переважно стосувалися житлово-комунального напрямку. Усі питання занесені до протоколу та надані доручення відповідним службам та управлінням.

Після прийому міський голова Вадим Лях разом з активними представниками мікрорайону відвідали озеро та футбольне поле. Ці об'єкти були оглянуті безпосередньо очільником міста та прийняті рішення щодо їх благоустрою найближчим часом. 


761Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua