Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Урочисті заходи до Дня перемоги у Слов’янську [10 травня 2019  15:15]

9 травня у Слов'янську відбулась низька святкових заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Біля пам'ятника двічі Героя Радянського Союзу, військового льотчика Миколи Семейка відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті. 

Міський голова Вадим Лях у своїй промові привітав ветеранів та побажав їм міцного здоров'я,благополуччя, довгих років життя та мирного неба над головою. З промовами також на заході виступили Народні депутати України, безпосередній учасник бойових дій Василь Матвієнко та голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук. 

Творчі колективи міста вітали ветеранів виконаннями віршів, пісень та танців. Хор ветеранів війни та праці виконали пісні воєнних років. 

По закінченню заходу всі присутні вшанували загиблих воїнів Другої світової війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника Миколі Семейку. 

Після мітингу-реквієм для жителів міста була організована польова кухня, а ветерани разом з депутатами міської ради відвідали парк культури та відпочинку та поклали квіти до Монументу Слави загиблих воїнів Другої світової війни.

Після проведення урочистостей у Слов'янську ветерани на чолі з головою Слов'янської міської організації ветеранів Леонідом Васильчуком відвідали місця бойової слави у Святогірську: поклали квіти до Меморіалу Слави та спустили вінок по річці Сіверський Донець в пам'ять про загиблих під час звільнення нашого краю від нацистських окупантів.


891Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua