Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулись заходи до Дня вишиванки [17 травня 2019  13:50]

 

16 травня Слов'янськ приєднався до святкування Дня вишиванки. Зранку працівники Слов’янської міської ради у етнічному українському вбранні зібрались перед будівлею міської ради, щоб зробити спільну святкову фотографію. 

Також біля Центральної бібліотеки було урочисто відкрито фотозону, облаштовану предметами українського побуту. До заходу приєдналися представники Слов'янської міської ради, організацій та закладів міста, Національної поліції, Національної гвардії України, громадськість та жителі міста. Всі бажаючі мали можливість сфотографуватися та зануритися в світ української культури. Колектив скрипалів — вихованців “Школи мистецтв м.Слов'янська” подарували присутнім українські твори та чудовий настрій. 

Ввечері святкові заходи продовжилися на Соборній площі. Учасники багатолюдної Вишиванкової ходи під українські пісні з Державними Прапорами України, синьо-жовтими парасольками та повітряними кульками пройшли центральними вулицями міста. По завершенню ходи на площі Соборній відбувся святковий концерт за участю творчих колективів міста.


1031Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua