Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Програма матеріальної допомоги українським студентам – EducationUA 2019 [27 травня 2019  10:27]

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради повідомляє, що з 22 квітня по 31 липня 2019 року триватиме нова соціальна програма матеріальної допомоги українським студентам – EducationUA 2019. 

EducationUA 2019 – соціальна програма, що пропонує студентам на конкурсній основі здобути матеріальну винагороду за певні академічні успіхи. Організатором та грантодавцем виступає сервіс просування в инстаграм SMMdriver. 

Для участі у конкурсі студентам потрібно підготувати невелику аналітичну роботу на одну із запропонованих організаторами тем. 

За умовами та результатами конкурсу буде обрано три переможця. Головний переможець отримає грант в розмірі 10 000 грн., що піде на оплату наступного навчального 2019-2020 року або оплату спеціалізованих курсів та програм, якщо переможцем стане студент з бюджетною формою навчання. Студенти, що посядуть друге та третє призові місця, отримають заохочувальні призи. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна. 

До участі у конкурсі допускаються студенти будь-яких українських вузів, обов'язково громадяни України, які навчаються на 2-5 курсах денної і заочної форми навчання, на контрактній та бюджетній основі. 

Подати заявку на участь у конкурсі, а також ознайомитися з деталями проведення конкурсу можна на сторінках сайтів кожного з грантодавців:
https://ladyspace.com.ua/educationua
https://smmdriver.com/educationua
Якщо виникли додаткові запитання, їх можна поставити за допомогою наступних каналів зв’язку:
ladyspace.educationua@ukr.net
smmdriver. educationua@ukr.net
або за телефоном +380631016042 з 1000 до 1800 щоденно.


902Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua