Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Стягнення за незаконне видалення зелених насаджень збільшено! [28 травня 2019  14:58]

За ініціативою міського голови Вадима Ляха з метою охорони навколишнього середовища, належного захисту, раціонального використання, збереження зелених насаджень та відтворення лісів, Слов’янською міською радою було направлено звернення до Верховної Ради України стосовно збільшення розмірів стягнень за заподіяну шкоду при незаконному видаленні зелених насаджень.

25 квітня 2019 року Верховною Радою України був прийнятий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів». Відповідно до статті 246 цього закону, «істотною шкодою вважається така шкода, яка у двадцять і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, або інша істотна шкода, завдана навколишньому природному середовищу, тяжкими наслідками вважаються такі наслідки, які у шістдесят і більше разів перевищують неоподатковуваний мінімум доходів громадян».

Сподіваємось, що всі злочинники будуть покарані і в цілому бажання порушувати законодавство України поступово зменшиться!


790Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua