Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Координаційна рада з питань розвитку малого підприємництва [29 травня 2019  11:51]

28 травня 2019 року в рамках засідання Координаційної ради з питань розвитку малого підприємництва та Програми економічного розвитку та правової допомоги Східної України Слов'янською міською радою спільно з Данською радою у справах біженців проведено засідання щодо здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю.

В роботі засідання прийняли участь: представники головного управління Державної праці у Донецькій області, Державної регуляторної служби України, Донецького окружного адміністративного суду.

В ході роботи спеціалістами головного управління Держаної праці у Донецькій області були розглянуті питання щодо визначення існуючого порядку проведення перевірок суб'єктів господарювання органами державної влади, види порушень законодавства, причини і наслідки та шляхи взаємодії органів державної влади, місцевого самоврядування з представниками малого та середнього бізнесу для пошуку інструментів направлених на попередження та уникнення подальших масових порушень законодавства суб'єктами господарювання.

Представники Донецького окружного адміністративного суду повідомили, що 14 травня Шостий апеляційний адміністративний суд визнав недійсною Постанову Кабінету Міністрів України № 295 від 29 квітня 2017 року (далі- Постанова), яка регулювала питання державного контролю та нагляду за дотриманням законодавства про працю. Постанова набрала законної сили 14 травня 2019 року.

Наприкінці заходу представники малого та середнього бізнесу мали можливість задати питання спеціалістам головного управління Держаної праці у Донецькій області та завідувачу сектором регуляторної політики у Донецькій області.


786Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua