Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Звернення міського голови Вадима Ляха з приводу конфлікту в аграрному коледжі [05 червня 2019  11:52]

Моє сьогоднішнє звернення адресоване перш за все до колективу відокремленого підрозділу «Слов’янський коледж Луганського національного аграрного університету». 

Міська влада з глибокою повагою відноситься до аграрного коледжу – навчального закладу зі славною історію. Для різних поколінь слов’янців сільськогосподарський технікум - це Альма Матер, що дала старт у велике доросле життя. І сьогодні я, як міський голова, повинен заявити про свою підтримку вимог трудового та студентського колективу у його боротьбі за збереження навчального закладу. Також я висловлюю свою підтримку директору технікуму Тетяні Миколаївні Плаховій та зобов’язуюсь застосувати усі законні методи щодо захисту її трудових прав. Хочу зазначити, що саме завдяки її зусиллям коледж був збережений для міста у 2014 році. 

Політичні та кадрові ігри у знаковому для міста навчальному закладі можуть призвести до абсолютно непередбачуваних наслідків. Розхитування ситуації у коледжі з метою отримання певних бонусів є брудним засобом політичних ігор. Жертвами таких ігор стануть, перш за все, студенти. Вже зараз на фоні інформаційного негативу набір на перший курс опинився у зоні ризику. А значить, у зоні ризику й саме існування аграрного коледжу. Тому я пропоную усім сторонам конфлікту посередництво Слов’янської міської ради у його вирішенні. Я прошу правоохоронні органи звернути особливу увагу на ситуацію у навчальному закладі та забезпечити неухильне дотримання норм закону.

З повагою, 
міський голова Вадим Лях

 


941Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua