Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ІІІ-й обласний турнір з футболу присвячений пам'яті Ю.П.Скиданова [12 червня 2019  15:05]



11 червня на стадіоні «ім. Юрія Скиданова» відбувся ІІІ-й обласний турнір з футболу серед дитячих команд, присвячений пам'яті Ю.П.Скиданова. 

У змаганнях взяли участь 4 футбольні команди: зі Слов'янська («КДЮСШ «Словхліб»), Лимана («Локомотив»), Миколаївки («Авангард ТЕС»), Сіверська («ДЮФК «Авангард»).
У першому півфіналі футболісти лиманського «Локомотива» з упевненістю обіграли команду «Авангард ТЕС» з Миколаївки з рахунком 7:0. У іншому півфіналі слов’янські юнаки з «КДЮСШ «Словхліб» здолали однолітків з Сіверського «ДЮФК «Авангард» з мінімальним рахунком 1:0. 

У матчі за третє місце зустрілися команди «Авангард ТЕС» (м. Миколаївка) та «ДЮФК «Авангард» (м. Сіверськ), де за підсумком гри бронзові нагороди вибороли футболісти з міста Сіверськ обігравши миколаївський «Авангард ТЕС» з рахунком 1:0. 

У фіналі зустрілися «КДЮСШ «Словхліб» (Слов’янськ) та «Локомотив» (Лиман). Гра з перших секунд матчу була напруженою та динамічною і вже на початку першого тайму слов’янські футболісти забили гол у ворота суперників. Ініціатива щохвилини переходила від однієї до іншої команди, команди неодноразово обмінювались гострими моментами, але більше забитих м’ячів у цьому матчі не було. Тож з мінімальним рахунком 1:0 слов’янські футболісти з «КДЮСШ «Словхліб» стали переможцями ІІІ-го обласного турніру з футболу, присвяченого пам'яті Ю.П.Скиданова. 

Підводячи підсумки змагань заступник голови громадської спілки «Федерація футболу Донецької області» Олег Зубарев привітав футболістів із участю у турнірі та зазначив, що учасники продемонстрували гарну та яскраву гру, показавши високий рівень індивідуальної та командної підготовки. 

Переможці та призери отримали медалі та кубки із символікою турніру, а всі команди були відзначені грамотами, солодкими та цінними подарунками від ПрАТ «Хліб», «Громадської спілки «Федерація футболу Донецької області», КПНЗ «Міська КДЮСШ» та відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

P.S. Народився Юрій Павлович Скиданов 03 квітня 1953 року в Слов'янську. Вищу освіту здобув у Харківському державному педагогічному інституті. Трудову діяльність розпочав в 1973 році вчителем фізичного виховання в школі. Велика частина його життя була пов'язана зі спортом. 

Юрій Павлович стояв біля витоків відродження традицій слов'янського футболу. За його ініціативою створюється футбольний клуб «Славхлеб», який за роки свого існування стає найбільш титулованим клубом Донеччини. Під керівництвом Ю.П. Скиданова команда 12 разів ставала чемпіоном області, стільки ж разів вигравала Кубок області, ставала переможцем Суперкубка Донецької області, срібним і бронзовим призером чемпіонату України серед аматорських команд. 

За видатний внесок у розвиток і популяризацію аматорського футболу Ю.П. Скиданов був нагороджений грамотами, медалями та Почесним Знаком Федерації футболу України та Федерації Футболу Донецької області 

23 лютого 2017 року після тривалої хвороби Ю.П. Скиданов пішов з життя. 



968Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua