Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Захід у рамках «Всеукраїнського Олімпійського дня» [19 червня 2019  10:53]



15 червня у Краматорську відбувся обласний спортивно-видовищний захід у рамках «Всеукраїнського Олімпійського дня», який щороку проводиться з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня 1894 року). 

Слов’янськ на обласному заході представляли вихованці відділення вільної боротьби КПНЗ «Міська КДЮСШ» під керівництвом тренера Віталія Жданова. 

Слов’янські учні КДЮСШ взяли участь у масовому забігу вулицями Краматорська, відвідали локації з показовими виступами з різних видів спорту та спробували свої сили у спортивних конкурсах. 

По завершенню заходу кожен учасник був відзначений пам’ятною грамотою та отримав позитивні емоції, задоволення і гарний настрій.

Головна мета заходу – розвиток олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом. Задачі – привернути увагу людей та зацікавити їх до участі в біговій програмі та інших заходах, організованих навколо тем «Рух», «Навчання» та «Відкриття». 


880Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua