Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях відкрив оновлений футбольний майданчик зі штучним покриттям ЗОШ № 17 [18 липня 2019  17:13]

18 липня міський голова Вадим Лях відкрив футбольний майданчик зі штучним покриттям біля ЗОШ № 17. В заході також взяли участь заступник міського голови Юрій Підлісний та заступник голови громадської спілки «Федерація футболу Донецької області» Олег Зубарев. 

На умовах співфінансування державного та міського бюджету, за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації вдалося зробити реконструкцію цього майданчика, який до речі, був збудований одним із перших в Слов’янську у далекому 2006 році. 

На цьому чудовому футбольному полі зможе відбуватися і навчально-тренувальний процес для учнів ЗОШ № 17, вихованців відділення футболу Міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, і змагання серед учнівської та студентської молоді, а також зможуть займатися команди аматорів та любителів футболу. 

Очільник міста Вадим Лях виступив з промовою та разом з заступником голови громадської спілки «Федерація футболу Донецької області» Олегом Зубаревим урочисто перерізав стрічку. 

Після цього команди відділення футболу комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» та футбольного клубу «ТОР» першими випробували оновлений футбольний майданчик та взяли участь у святковому турнірі з футболу серед дитячих команд.


1049Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua