Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Популяризація підприємницької культури та розвиток підприємницьких навичок [07 серпня 2019  08:20]

В рамках виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року, з метою популяризації та забезпечення зростання підтримки і позитивного сприяння підприємництва серед мешканців міста на базі Центральної бібліотеки ім. м. Петренка “КЗ “ЦСПБ м. Слов'янська” створені тематичні полички бізнес-літератури, а саме: “Література для розвитку підприємницьких навичок та популяризації підприємницької культури”



На полицях бібліотеки автори пропонують покрокові інструкції створення власного бізнесу, починаючи від створення бізнес-ідеї та написання бізнес-плану, до втілення їх у власну справу всього життя.



Історії героїв книги «10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні» Олега Криштопа, Христина Бурдим чудово ілюструють, як можна побудувати якісний та прибутковий бізнес в наших реаліях, попри війну, та інші проблеми. 



Автори Хейз Джон П. , ДеЛюка Фред у книзі “Почни з малого” розповідають про те, як невеликі стартапи перетворюються в гігантів індустрії, а мрійники без гроша в кишені - в мільйонерів. Книга заснована на надихаючих історій автора та інших підприємців, які починали з невеликого бізнесу і домагалися успіху. Не потрібно відкладати зі стартом своєї справи. Краще почати з малого і постійно покращувати свій бізнес, ніж не починати зовсім і відкладати на потім, чекаючи моменту, коли ви будете повністю до цього готові - такий момент може не настати ніколи. Книга зацікавить власників малого та середнього бізнесу і всіх, хто замислюється про відкриття власної справи. 



Справжній знавець книг, директор Книгарні “Є” у місті Віктор Миколайович Разживін, який став переможцем програми “Український Донецький куркуль” розповів про нові надходження бізнес-літератури до його книгарні, такі, як: “Стартап на 100 доларів. Як перетворити хобі на бізнес”, “Створюємо бізнес — модель”, та інші. 



Взагалі у книгарні понад 400 видань для бізнесу, які містять мотиваційні історії й цінні поради від всесвітньо відомих економістів, психологів, керівників великих корпорацій та інших видатних і непересічних людей.



Допоможуть: досягти успіху у власній справі; подолати прокрастинацію; навчитися фінансової грамотності; отримати натхнення і вийти з творчої кризи; пропрацювати травматичний епізод з життя; почати працювати над собою щодня, а не «з понеділка»; підвищити емоційний інтелект і навіть більше.


966Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua