Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Держрибагентство запрошує взяти участь у першій в Україні міжнародній виставці-форумі рибної індустрії та риболовного хобі ''Fish Business Ukraine'' [22 жовтня 2019  13:29]

У період з 21 по 24 листопада 2019 року проходитиме перша в Україні міжнародна спеціалізована виставка-форум рибної індустрії та риболовного хобі «Fish Business Ukraine».

Організаторами виставки є Державне агентство рибного господарства України та компанія Євроіндекс.

Захід буде проведено у трьох форматах для різних цільових аудиторій. Міжнародний бізнес-форум – для професійної спільноти, велика виставкова експозиція в головному павільйоні та на відкритій виставковій площі, що представить максимум технічних та технологічних рішень рибної галузі.

Зустріч риболовів-любителів – для ознайомлення із новаціями, як зробити відпочинок за вудкою приємнішим, де краще рибалити, які є нові дозволені знаряддя лову, отримання консультації із профільними відомствами щодо дотримання Правил рибальства.

Майданчик для обміну досвідом виробників та промислових рибалок, формулювання спільного бачення майбутнього рибної галузі, напрацювання із профільними міністерствами та відомствами шляхів розбудови вітчизняної рибної галузі, отримання роз’яснень щодо забезпечення легальності здійснення діяльності.

На виставці будуть представлені сучасні інновації та технології в галузі рибного господарства та промисловості (аквакультура, виробництво продуктів харчування рибного походження, обладнання та технології для зберігання сировини тощо), рекреаційного рибальства (риболовне оснащення, одяг, риболовні бази, риболовні господарства), торгівлі (логістика, франшизи, банківський сектор, імпортери та експортери рибної продукції, рітейл) та міжнародне співробітництво, наукове обґрунтування (міжнародні донорські організації, представники ряду посольств, державні відомства та наукові установи).

Також у рамках виставки буде працювати гастрономічний фестиваль «Рибне місце», де всі бажаючі зможуть скуштувати різноманітні види риби та морепродуктів.

Запрошуємо провідні спеціалізовані компанії та підприємців, що працюють у рибній галузі долучитись до участі в даній події. Додаткову інформацію можна переглянути на офіційному вебсайті, а також звернутись до організаторів за тел.: (067) 214-86-00.

Для реєстрації у виставці перейдіть за посиланням.

Всі бажаючі запрошуються для відвідання виставки та ознайомлення із передовим досвідом


1438Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua