Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Безпечне місто. Перший крок. [30 жовтня 2019  17:42]

         

Сьогодні, 30 жовтня, відбулася презентація проекту "Безпечне місто. Перший крок", що реалізується Програмою розвитку ООН та ГО "Слов'янський культурний центр "Задзеркалля" у співпраці із Слов'янською міською радою та за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Метою проекту є створення в місті єдиного центру збору та збереження даних з камер відеоспостереження. По суті, мова йде про "серце" майбутньої комунальної системи відеоспостереження, доступ до якої матимуть відповідні правоохоронні органи.

Під час презентації було продемонстровано функціонал та технчні можливості системи відеофіксації й проведення аналітики, як то розпізнавання номерних знаків транспортного засобу, його модель, колір тощо. Безпосередній доступ до такої інформації з боку місцевих правоохоронних органів значною мірою сприятиме своєчасному попередженню та оперативному розкриттю правопорушень.

Слов'янська міська рада бере на себе зобов'язання підтримувати проект, масштабувати та розвивати його на території міста як за рахунок бюджетних коштів, так і за рахунок залучення позабюджетного фінансування. І в цьому плані великі надії покладаються на довгу та продуктивну співпрацю з Програмою розвитку ООН.

Перший крок на шляху створення міської комунальної системи відеоспостереження зроблено. Робота щодо забезпечення міського безпечного середовища триває.


979Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua