Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
3 листопада-День працівників соціальної сфери [01 листопада 2019  14:40]

 



Дорогі працівники соціальної сфери!

 

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом!

У нашому місті створена і продуктивно працює мережа закладів соціального захисту: Управління соціального захисту населення, територіальний центр соціального обслуговування, Центр реабілітації для дітей-інвалідів, Будинок нічного перебування, а так само Пенсійний фонд, Центр зайнятості, Слов'янське відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, виконавча дирекція Фонду соціального страхування від тимчасової втрати працездатності, Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служба у справах дітей, відділ у справах сім'ї, молоді, фізкультури і спорту міської ради. Ці служби постійно розширюють спектр додаткових видів послуг. В першу чергу, це відноситься до наших ветеранів, інвалідів, людей похилого, одиноких, дітей-сиріт, малозабезпечених сім'ях - всім, кому випали в житті нелегкі випробування.

Саме Ви, працівники соціальної сфери, творите добро не з обов'язку, а за велінням душі, першими приходите на допомогу, повертаєте людям надію на зцілення і віру в майбутнє. Щодня завдяки Вашій роботі тисячі людей отримують підтримку і увагу, часом такі необхідні кожному з нас.

Від імені всіх слов’янців прийміть слова щирої вдячності за Вашу нелегку самовіддану працю, високий професіоналізм та вміння завжди знайти слова, що зігрівають людям серця і підтримують моральний дух.

Щиро бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я і благополуччя, добра і щастя. Нехай однієї з найпочесніших нагород буде для Вас людська шана і подяка.

 

З повагою, 
міський голова Вадим Лях

 


827Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua