Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулось урочисте відкриття чергового проекту-переможця Бюджету участі-2019  [01 листопада 2019  15:34]



1 листопада на території загальноосвітньої школи № 16 (мікрорайон “Цілінний”) відбулось урочисте відкриття чергового проекту-перможця Бюджету участі м.Слов'янська "Мотузкове містечко "LаZanka".

В рамках реалізації проекту було облаштовано зону мотузкового містечка з підвісними конструкціями, які складаються у різні цікаві траси проходження для дітлахів. На реалізацію проекту, який було підтримано 760 голосами мешканців громади, з міського бюджету було витрачено 149 952 грн.

На урочистостях з вітальним словом до присутніх звернулися: авторка проекту Людмила Кожухова, Слов'янський міський голова Вадим Лях, голова Координаційної ради Бюджету участі , депутатка міської ради Ольга Алтуніна.

Після офіційних промов Вадим Лях, Людмила Кожухова та Ольга Алтуніна урочисто розв'язали стрічку та відкрили новий об'єкт для активного відпочинку дітлахів мікрорайону.

Для учнів та гостей свята було підготовлено яскравий флешмоб та спортивно-розважальну програму, які забезпечили гарний настрій та позитиві емоції всім присутнім. 


2053Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua