Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Котельна по вулиці Новий Побуд запрацювала! [12 листопада 2019  15:37]

12 листопада була введена в експлуатацію модульна котельна по вул.Новий Побут. Для всіх жителів цього мікрорайону ця подія дуже радісна та довгоочікувана, тому на запуск котельної прийшло чимало слов’янців. Також у заході взяли участь міський голова Вадим Лях, його заступники, представники УЖКГ, Слов`янського управління по газопостачанню та газифiкацiї, Слов`янськтепломережи та депутати міської ради. Очільник міста подякував усім за виконану роботу та під оплески присутніх передав ключі від котельної директору виробничої одиниці обласного комунального підприємства "Донецьктеплокомуненерго" "Слов`янськтепломережа" Сергію Микитишину .

Слов'янською міською радою в липні місяці поточного року з міського бюджету виділені кошти для реалізації проекту "Будівництво модульної котельної по вул.Новий Побут м.Слов'янськ".

В найкоротші терміни виконано роботи з будівництва модульної котельні з обладнанням та інженерними мережами, яка буде забезпечувати тепловою енергією понад 320 сімей п’яти багатоквартирних житлових будинків по вул.Новий Побут №№17,18,19,21,30 в м.Слов’янськ.


1003Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua