Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
"Велика різниця по-студентські" [20 листопада 2019  10:10]



14 листопада 2019 року в м.Слов’янськ в кафе-ресторані «Дукат» пройшов святковий захід з нагоди відзначення міжнародного Дня студентів - фестиваль двійників та студентських пародій «Велика різниця по-студентські» (новий формат) 

У цьому році в ньому взяли участь близько 200 чоловік із числа студентської та учнівської молоді. 

На початку фестивалю студентську молодь привітав від імені Слов’янського міського голови Вадима Ляха - начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради - Олександр Міщенко та побажав присутнім яскравих вражень, легких іспитів та цікавих подій. «Нехай ваші студентські роки минуть легко, безтурботно та залишать приємні спогади на все життя» - зазначив Олександр Міщенко. 

Під час урочистої частини заходу грамотами Слов’янської міської ради, за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в м. Слов’янську відзначені викладачі навчальних закладів та кращі студенти, що в цьому році проявили себе у навчанні, творчому, культурному, спортивному житті навчального закладу та міста. 

Фестиваль був наповнений музичними номерами та яскравими пародіями. Під час проведення заходу кожен з присутніх зміг спробувати себе у ролі ведучого святкового заходу, а також на деякий час приміряти на себе образ зірки естради та відчути на собі, що таке любов публіки. 

По закінченню конкурсної програми, всі команди та найбільш неординарні та креативні учасники були відмічені відзнаками, а вечір продовжився святковою дискотекою, де для студентської молоді була підготовлена не менш яскрава розважальна програма. 




908Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua